legalizacija, uknjizba, ostavinska rasprava

Uknjižba stana ili kuće


VAŽNO OBAVEŠTENJE! Notari ce knjižiti samo ugovore koji su overeni kod njih od jula 2018-te godine, a sve ugovore pre jula 2018-te godine Vi i dalje knjižite sami. Da biste izbegli redove u katastru, mučenje sa papirologijom i prikupljanjem iste - pozovite nas, mi ćemo to uraditi za Vas.Upis kojim se zemljišno knjižna prava konačno stiču ili prestaju.


Šta je to uknjižba stana ili kuće?

Uknjižba u našem pravu predstavlja način sticanja stvarnih prava na nepokretnostima (svojina, stvarne službenosti, hipoteka). Ova prava se u načelu mogu definitivno steći tek upisom u nadležni registar nepokretnosti (katastar).

Koliko puta Vam se desilo da Vas vrate sa šaltera, izgubicte ceo radni dan, izostajete sa posla, nekada se vraćate i 5 puta za razne zahteve, molbe i slično, dodatno remetite vaše neprocenjive dnevne aktivnosti zbog toga što čekate i čekate na 'još samo jedan papir'?

Zašto biste to radili? Nema potrebe.
Sačuvajte Vaše dragoceno vreme i živce.

Uknjižba stana ili kuće efikasno i povoljno

Besplatne konsultacije 066 460 040

Uknjizba

Pravo svojine prodavca nepokretnosti ne prestaje a kupac ne postaje vlasnik u trenutku kada se zaključi ugovor o kupoprodaji neko tek kada se kupac uknjiži.

U našem pravu uknjižba je povezan sa pravnim poslom kojim se prenosi neko stvarno pravo na nepokretnosti.

Pravo svojine se može uknjižiti samo ukoliko počiva na punovažnom osnovu (ugovor o kupoprodaji nepokretnosti, sudska odluka, ugovor o razmeni, ugovor o doživotnom izdržavanju, ugovor o poklonu itd.).

UŠTEDITE
VREME
PREPUSTITE BRIGU
NAMA
ZAKAŽITE
SASTANAK

Rešite se brige - Zakažite sastanak sa nama

Pravna pomoć koja Vam olakšava rešavanje problema

Pouzdano, kvalitetno i sigurno